Kaikkein kauniita vaatteita verkossa
 

Yksityisyyssuojatiedote

Target verhoomojonino.fi kerätty rekisteröintiprosessia henkilötiedot: palvelu, ja antamaan tietoja ja / tai lähettää kaupallista viestintää; noudatetaan kaikkia kirjanpito- ja verosäännösten noudattamisesta. Kun käyttäjä suostuu: tarjota tietoa ja / tai palvelut verhoomojonino.fi alusten Tarkista palvelun laatu, ja jopa huoltopalvelut. Lähettää ilmoituksia ja niihin liittyvien tuotteiden ja prosessien lisäksi myös kolmannet osapuolet mainonta tiedot; vastata markkinoiden ja tilastollinen tutkimus, markkinointi ja tuote mieltymykset.

hoito

Vähintäänkin turvallisuutta, data liitteessä B (B yleiskokouksen pidettäisiin tärkeänä ja elektroniset laitteet ja tietokoneet alin ja tallennetaan tietotekniikkakuilun paperia tai muuta sopivaa väliainetta, spesifikaation mukaan prosessin turvallisuutta (Disciplinare Técnico) vaatimukset) erittelytietoihin . Henkilötietojasi tallennetaan, joten voit löytää oman, on välttämätöntä kerätä tietoja ja jatkohoidon, ja muodossa aikaa muutenkin.

Lisävarusteena luonne kerättyjen

Data on jaettu kahteen ryhmään: pakollisia ja valinnaisia, kuten rekisteröinti prosessi, kuten on kuvattu alla. Toimittamaan vaaditut tiedot ja tietojenkäsittely edellä mainittuihin tarkoituksiin on tiukasti palvelun tehtävä. Jos käyttäjä kieltäytyy toimita vaadittuja tietoja tai evätä, et voi käyttää näitä palveluja tarjotaan verhoomojonino.fi. Pjart.com.au muita tietoja käytetään auttaa tarjoamaan parempaa palvelua. Asiakkaat voivat kuitenkin olla vapaa tai olematon. Sen varmistamiseksi, että henkilökohtaiset tiedot on aina tarkka ja ajan tasalla, tai siihen on liitetty täydellinen järjestelmä, meille.

Voit jakaa asiakirjoja

Vain organisaatiot ja toiminnallisia vaatimuksia, meillä on useita keskeisiä sisäisen valvonnan verhoomojonino.fi käsittelyä henkilötietoja käyttäjien, palvelujen ja niihin läheisesti liittyviä verhoomojonino.fi, myös tuotteiden myyntiä. Henkilökunta asianmukaisesti koulutettuja turvallisuuden ja henkilötietojen suojan ja kielto, erityisesti, eivät edellytä täytäntöönpanomenetelmä viestintää tai henkilökohtaisten tietojen paljastaminen do palvelua. Henkilötietojasi ei laitonta ja ilman nimenomaista lupaa, hyväksymisen, luovuteta kolmansille osapuolille, ellei mukaisesti sopimuksen johtopäätökseen: liikennöinnistä vastaavia henkilöitä, tuotteen toimitus ja myöhemmin verhoomojonino.fi palata; Bank maksu ja raportointiin, mukaan lukien sähköinen maksupalveluntarjoajat, kirjanpitäjät, kirjanpito ja verojen poliisi- tai oikeusviranomaisten lain ja tarpeet näiden osapuolten, petos hallintapalvelut. verhoomojonino.fi Näille ihmisille, se ei tarvitse hyväksyntää.

oikealle asiakkaalle

Muoto, mukaan taidetta. Käsittely henkilötietojen mallin nro 7 (oikeus tutustua henkilötietoja ja muut oikeudet), olet ymmärtänyt, vahvistamaan, saat henkilökohtaisia ​​tietoja, vaikka väite ei ole rekisteröity, ja niiden toimittamisesta. Sinulla on oikeus: alkuperä henkilötietoja, tarkoitus ja hoitomenetelmät, kun kyseessä on käsittely hakemuksen tiedot voidaan lähettää tai jotka on käsittelystä vastaava maanomistajaluokan ja sähköisesti asiasta vaikutusten tai henkilöille apua, ja looginen tunnistaminen voi ymmärtää kansallisen johtaja tai nimetty edustaja.

Kaksi ennen sinun täytyy päivittää, korjata tai tiedon integroinnin, muuntaminen poistaa nimettömänä tai estää laiton tietojen käsittelyä, mukaan lukien tietojen säilyttämistä ulottuma tarkoitus tietojenkeruuprosessilla tai aktiivisuuden vahvistus oikein tai siirtää siirtää tiedon levittämisen, ellei tästä vaatimuksesta oikeuksien ja keinot suojella sisältää käyttö suhteessa. Vastaan ​​toivoa, kaikissa osissa oikeutetut syistä henkilötietojen käsittelyä teille, vaikka merkityksellisiä käsittelyn tarkoituksista lähettää mainosmateriaalia tai suoraa myyntiä tai markkinatutkimusta tai kaupallisen viestinnän henkilökohtaisia ​​tietoja.

Takaisin
tekijänoikeus © 2014-2020 www.verhoomojonino.fi. Kaikki oikeudet pidätetään.
Euroopan vaateliikkeiden,t-paitoja, takkeja,Uudet vaatteet myynti